• Rajaa hakutulosta:

AC/DC

AC/DC

AC/DC on australialainen rockmusiikkia esittävä yhtye, jonka Skotlannista 1960-luvulla Australiaan muuttanut rytmikitaristi Malcolm Young perusti vuonna 1973 veljensä, kitaristi Angus Youngin kanssa.

Pelkästään Yhdysvalloissa AC/DC:n albumeja on myyty 80 miljoonaa kappaletta. Arviot AC/DC:n maailmanlaajuisesta albumimyynnistä vaihtelevat noin 120 miljoonasta yli 200 miljoonaan kappaleeseen. Yhtyeen suosituimpia ja tunnetuimpia kappaleita ovat mm. Back in Black, Highway to Hell, Thunderstruck ja Hard as a Rock.

Jo neljäkymmentä vuotta toiminnassa ollut AC/DC on eräs maailman pitkäikäisimmistä ja suosituimmista rockyhtyeistä. Se on valittu Rock and Roll Hall of Fame jäseneksi ja bändillä on oma laatta Hollywoodin Walk of Famella. Music Television on nimennyt AC/DC:n kautta aikojen neljänneksi parhaaksi hard rock-artistiksi.

Osta musiikkia netistä. Buumi on 100% kotimainen mp3 musiikkikauppa josta mp3 musiikin ostaminen ja lataaminen on laillista ja turvallista. Maksutavaksi voit valita suomalaisia verkkopankkeja tai luottokorttimaksun. Voit myös ostaa biisit mobiililaitteellasi. Buumi on suomen pisimpään yhtäjaksoisesti puhelimen soittoääniä ja digitaalista mp3 musiikkia verkossa tarjonnut palvelu. 

Soittoäänet

Albumit

Kappaleet