Pompitaan

Hinta: 1,20 € Osta albumi
Huippusuosittu bileyhtye Jean S. on tehnyt jälleen hienoa duunia. Nyt Jean S. esittelee ensimmäisen oman kappaleensa Pompitaan. Tämä kerrassaan mainio biisi on esimakua uudelta albumilta, josta löytyy hitticoverien lisäksi kaksi muutakin omaa uutta biisiä.

Tämä Suomen ahkerimpiin keikkailijoihin kuuluva ryhmä on kahminut kulta- ja platinalevyjä ja keikuttanut juhlakansaa jo 15 vuoden ajan. Yhtye tullaan tapaamaan myös ensi syksyn UIT lavalta Albatrossi ja Heiskanen esityksissä.

Jean S. perustettiin syksyllä 1991, ja se teki ensimmäisen keikkansa Tavastialla helmikuussa 1992 Sibelius Akatemian ylioppilaskunnan Jean S. -klubilla. Ylioppilaskunnan hallituksen juhlatoimikunnan puuhamiehet Antti Paavilainen ja Timo Kärkkäinen perustivat orkesterin, jollaisen tahdissa olisivat itse halunneet bailata. Kahden kapinoivan lahjakkaan muusikon ajatus hyvästä bileorkesterista sai näin muotonsa: smokit, torvet, meininki, Finnhitsit...

Jean S. -klubien jatkuttua kuukausittain jo pari vuotta, Helsingin yritysmaailma äkkäsi loistavasti viihdyttävän bändin. Jean S. soittaa eri aikakausien ja artistien musiikkia, joka ei tunne tyylirajoja. Ainoa yhdistävä tekijä kappalevalinnoissa on loistava melodia, joka löytyy aikuisen bilettäjän muistisopukoista. 2000-luvulla Jean S. on noussut yhdeksi maamme suosituimmista esiintyjistä myös julkisilla keikoillaan.

01. Pompitaan 3min 17s 1,20€ Mobiilituote
osta