• Rajaa hakutulosta:

Suvi Teräsniska

Suvi Teräsniska

Suvin matka artistiksi alkoi kun -yhtyeen Olli Lindholm otti Suvin siipiensä suojaan. Oululaistytön upea ääni on tehnyt vaikutuksen sinkkuhiteillä Sanoja vaan,Valkoinen valhe ja Hento kuiskaus. Suvi Teräsniskan esikoisalbumi Särkyneiden sydänten tie julkaistiin kesäkuussa 2008 ja sen koskettava nimikkokappale komeili usean viikon ajan Radio Suomen Soitetuimmat -listan ykkösenä. Suvin soittoäänet ovat olleet Buumin myydyimpien soittoäänten kärjessä hänen uransa alusta asti. Suvi Teräsniska julkaisi seuraavaksi albuminsa Rakkaus päällemme sataa. Myös se nousi ensimmäisellä listaviikollaan suoraan virallisen albumilistan sijalle kaksi.

Suvi Teräsniskan albumi Pahalta piilossa julkaistiin lokakuussa 2011. Suvi julkaisi helmikuussa 2013 Yö-tribuuttialbumin Hän tanssi kanssa enkeleiden. Albumi myi muutamassa päivässä kultaa eli yli 15 000 kappaletta.

Suvi Teräsniskan 2013 vuonna julkaistu albumi Pohjantuuli on myynyt reippaasti yli platinaa, minkä kunniaksi levystä julkaistiin platinapainos perjantaina 25. huhtikuuta 2014.

Erikoispainoksella kuullaan kolme täysin uutta kappaletta (Kuupölyä, Vain ihminen, Jos olisin mun mies) sekä liveversiot hiteistä Hento kuiskaus ja Tyhjässä huoneessa.

Vuosi 2013 oli Suville huikea: hän julkaisi kaksi pitkäsoittoa, Yö-tribuutin Hän tanssi kanssa enkeleiden sekä studioalbumin Pohjantuuli. Molemmat levyt nousivat suoraan virallisen albumilistan kärkisijalle, ja Listablogin mukaan Suvi on kaikkien aikojen kahdeksas suomalainen artisti, joka on saman vuoden aikana noussut kahdella levyllä albumilistan ykköseksi. Osta musiikkia netistä. Buumi on 100% kotimainen mp3 musiikkikauppa josta mp3 musiikin ostaminen ja lataaminen on laillista ja turvallista. Maksutavaksi voit valita suomalaisia verkkopankkeja tai luottokorttimaksun. Voit myös ostaa biisit mobiililaitteellasi. Buumi on suomen pisimpään yhtäjaksoisesti puhelimen soittoääniä ja digitaalista mp3 musiikkia verkossa tarjonnut palvelu.

Soittoäänet

Albumit

Kappaleet