• Rajaa hakutulosta:

Jenni Vartiainen

Jenni Vartiainen

Jenni Vartiainen ei jäänyt keneltäkään kuulematta, kun hänen ensimmäinen sooloalbuminsa Ihmisten edessä julkaistiin syksyllä 2007. Kappaleet Tunnoton, Ihmisten edessä, Toinen ja Mustaa kahvia soivat kaikkialla. 2007-2008 aikana Jenni lauloi yli 150 keikkaa.

Ihmisten edessä -albumi myi yli 65 000 kappaletta ja sille kertyi huikeat 36 listaviikkkoa. Jenni palkittiin 2008 Emma-gaalassa vuoden debyyttialbumista ja vuoden biisistä (Ihmisten edessä). Tammikuussa 2009 Jenni päätti ottaa tauon ja aloittaa uusien laulujen kirjoittamisen.

Vuosi 2010
Ensimmäinen single Seili-albumilta oli En haluu kuolla tänä yönä. Se nousi heti radiolistan kärkisijoille ja oli latauslistan kärkipaikalla viikkoja. Näytti siltä, että Jenni Vartiainen oli palaamassa parrasvaloihin isolla voimalla. - Seilistä tuli todellinen matka. Matka jollaisesta en koskaan ole edes uskaltanut haaveilla, Jenni kommentoi Emma-gaalassa 2011.

Seiliä on vuoden 2012 syksyyn mennessä myyty yli 145 000 kappaletta (Virallisella listalle albumi viihtyi 65 viikko, josta 58 viikkoa Top 10.). Jenni kahmi ennätykselliset 7 Emma pystiä vuonna 2011, albumilta julkaistiin 6 singleä (En haluu kuolla tänä yönä, Nettiin, Missä muruseni on, Duran Duran, Eikö kukaan voi meitä pelastaa? Ja Minä ja hän). Tämän päälle keikkoja tehtiin yli 170. Elokuun lopussa 2011 Jenni siirtyi levytystauolle. Jenni Vartiainen on myös esiintynyt huippusuositussa Vain Elämää tv-sarjassa jossa hän sulostutti kuulijoitaan upealla äänellään ja jos mahdollista, saavutti entistä suuremman suosion. Osta musiikkia netistä. Buumi on 100% kotimainen mp3 musiikkikauppa josta mp3 musiikin ostaminen ja lataaminen on laillista ja turvallista. Maksutavaksi voit valita suomalaisia verkkopankkeja tai luottokorttimaksun. Voit myös ostaa biisit mobiililaitteellasi. Buumi on suomen pisimpään yhtäjaksoisesti puhelimen soittoääniä ja digitaalista mp3 musiikkia verkossa tarjonnut palvelu.

Soittoäänet

Albumit

Kappaleet