• Rajaa hakutulosta:

Aste

Aste

Aste tuli tunnetuksi Poikkeus Sääntöön hitillään, joka myi kultaa ja valittiin myös The Voice:n vuoden 2009 Viralliseksi kesähitiksi.

Artisti on julkaissut neljä albumia; AD/HD 2008, Surullisiilaului 2009, Nuorallatanssija 2010 ja Sirkus Palaa 2012, joilta hiteiksi ovat nousseet singlet AD/HD, Poikkeus Sääntöön, Unelmien Poikaystävä, Normipäivä, Sekopää, MRJS! ja Pumppaa.

Tällä hetkellä Aste työstää uutta levyä studiossa artistin omalle Monkey Records -labelille ja esimakua tulevasta onkin saatu Spaceman singlen mukana, josta muodostui todellinen hitti niin radioaalloilla kuin tanssilattioilla. Aste on myös saanut kunnian olla Emma -ehdokkaana (Vuoden Tulokas, 2009 / Vuoden Innovaattori, 2012) kaksi kertaa.

Aste on ollut mukana myös suositussa Kuorosota -ohjelmassa Lahden kuoron johtajana sekä toiminut tuomarina Nelosen Ankkaräp -ohjelmassa. Herran tuotantoa on katsottu ja kuunneltu Youtube-palvelun kautta n.6 miljoonaa kertaa. Valtavasti keikkoja tehnyt artisti on tunnettu loistavasta live-esiintymisestä ja räjähtävästä energisyydestä.

Soittoäänet

Albumit

Kappaleet