• Rajaa hakutulosta:

Antti Tuisku

Antti Tuisku

Vuonna 2004 debyyttialbuminsa Ensimmäinen julkaissut Antti Tuisku nousi levyn julkaisun jälkeen yhdeksi Suomen suurimmista pop artisteista ja Antin ura on jatkunut menestyksekkäänä sitä eteenpäin. Antti Tuisku esiintyi vuoden 2015 Vain Elämää sarjassa menestyksekkäästi ja varmasti nosti artistiprofiiliaan monen suomalaisen silmissä. Versiot Virve Rostin Sata Salamaa biisistä ja oma versio Pave Maijasen Elämän nälkä kappaleesta olivat monien suosikkeja Vain Elämää neljännellä kaudella.

Pop-albumien lisäksi Antti on julkaissut menestyksekkäästi myös 2 joulualbumia. Antin levyjä on myyty Suomessa kaiken kaikkiaan jo yli 200 000 kappaletta ja miehen suurimpia hittejä ovat Läpi jään, Sekaisin, Juuret, Hyökyaalto ja Yksinäinen.

Antin uusi albumi Toisenlainen Tie julkaistaan 10.5.2013. Albumin ensimmäinen single on kaunis Rakkaus on. Osta musiikkia netistä. Buumi on 100% kotimainen mp3 musiikkikauppa josta mp3 musiikin ostaminen ja lataaminen on laillista ja turvallista. Maksutavaksi voit valita suomalaisia verkkopankkeja tai luottokorttimaksun. Voit myös ostaa biisit mobiililaitteellasi. Buumi on suomen pisimpään yhtäjaksoisesti puhelimen soittoääniä ja digitaalista mp3 musiikkia verkossa tarjonnut palvelu.

Soittoäänet

Albumit

Kappaleet