• Rajaa hakutulosta:

Anna Puu

Anna Puu

Emma Gaalassa 2012 ja 2009 vuoden naissolistiksi palkitun Anna Puun ura alkoi vuoden 2008 Idolsista, jossa Anna sijoittui toiseksi.

Ensimmäisen, artistin mukaan nimetyn albuminsa Anna julkaisi 2009 alkuvuodesta ja albumi nousi suoraan Suomen virallisen albumilistan kärkisijalle ja myi tuplaplatinaa. Albumilta muistetaan erityisesti C’est la vie, sekä Kaunis päivä kappaleet.

Annan toinen, platinaa myynyt albumi Sahara, menestyi edeltäjänsä veroisesti ja radiohiteiksi albumilta nousivat singlet Riko minut ja Sinä olet minä.

Annan uusin albumi, Antaudun, julkaistiin lokakuussa 2012 ja sen ensimmäinen single Kolme pientä sanaa nousi heti julkaisunsa jälkeen Suomen radioiden soitetuimmaksi kappaleeksi. Myös tuorein single Säännöt rakkaudelle on kerännyt huiman suosion radioissa. Osta musiikkia netistä. Buumi on 100% kotimainen mp3 musiikkikauppa josta mp3 musiikin ostaminen ja lataaminen on laillista ja turvallista. Maksutavaksi voit valita suomalaisia verkkopankkeja tai luottokorttimaksun. Voit myös ostaa biisit mobiililaitteellasi. Buumi on suomen pisimpään yhtäjaksoisesti puhelimen soittoääniä ja digitaalista mp3 musiikkia verkossa tarjonnut palvelu.

 

Soittoäänet

Albumit

Kappaleet